3.

89 dagar kvar till Ghana, därmed cirka tre månader innan jag påbörjar resan till Ghana.
Fick idag reda på var jag blivit placerad, alltså där jag kommer jobba och var jag kommer bo. Jag ska vara på Mampong Babies Home i Kumasi, en av Ghanas största städer och ett barnhem med fyrtio(!!) barn, i åldrarna från noll till nio år. Det känns ju helt fantastiskt, jag har verkligen fått det jag önskat! 
Om vi återgår till boendet så ska jag bo hos en familj med en mamma,pappa och tre barn och det känns superkul, då kommer man att ha nånting att göra och några att umgås med på fritiden. Två volontärer till ska det också bo där men om de redan är på plats eller om de kommer samtidigt som jag vet jag inte, inte vilka länder de är ifrån heller, men det kommer nog att bli jättebra! :)
Allt pappersarbete är avklarat så nu väntar jag bara på passet och visumet som skall komma tillbaka men det dröjer nog ett bra tag då Ghanas ambassad bara finns i Danmark.  
 
Summan av det hela: Sjukt spänd och nervös, men samtidigt är det min dröm som jag har drömt om och velat göra så länge, och vilken tur jag har som har möjligheten att göra det! Och med all byråkrati avklarad kan jag ju bara njuta tills det är dags!